Az artemisinin -ről! Figyelem!Nem minden Üröm megfelelő a gyógyításra!

Tájékoztató az Egynyári Üröm –Artemisia Annua felhasználásáról! Az artemisinin -ről!

Az Artemisia Annua azaz az Egynyári Üröm olajos kivonatáról, az artemisinin -ről mióta kimutatták, hogy hatékony különböző rákbetegségekben szinte hiánycikké vált a világban. Kína és más országok ahol a covid korházi gyógyítási protokoll része belső felhasználásra köti le így kevés jut kivitelre.
Mint köztudottá vált a legnagyobb hatékonysága a leukémiában és a vastagbélrákban van az egynyári üröm kivonatának, de jó hatékonysággal rendelkezik: melanómában, mell-, petefészek-, prosztata-, maj- és veserákban.
A Covid-19 megjelenése pedig rámutatott, hogy az egynyári ürömnek komoly vírusgátló hatása is van. Az Egyesült Államok kutatói pedig kimutatták, hogy az Artemisia Annua nevű gyógynövény kivonatai gátolják a súlyos akut légzőszervi koronavírus (SARS-CoV-2). – a jelenlegi 2019-es koronavírus-betegség (COVID-19) járvány – szaporodását.

AMI A LEGFONTOSABB!

Figyelem: az ürömben, mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is! Tea formájában is gyenge a kioldódó képessége!

Csak az Egynyári Üröm növényből (Vigyázat közel 470 fajta ürömfaj létezik! ) készült kivonatban van elég artemisinin , amit a rákterápiában hatékony lehet! Sok készítményben más üröm található!

Hogy még érthetőbb legyen: az olajos kivonat egy grammjában több a hatóanyag, mint a növényi por akár sok grammjában. Ahhoz, hogy a rákterápiában hatékonyan működjön az artemisinin, nagyon sok, rengeteg port tartalmazó kapszulát kellene bevennünk. Míg az olajos kivonat néhány cseppje tartalmazza a kellő mennyiségű artemisinint a rákterápiához.

Az artemisinin kivonat mindig olajos állagú! Nem alkoholos tinktúra!

Még ha olajos állagú is a felhasznált formula, akkor is kérjünk a szerről minőségi tanúsítványt, amelyben akkreditált laboratóriumi vizsgálati eredmények szerepelnek az artemisinin tartalomról.

A hatóanyag, a flavonoid, olajos membránokhoz kötött a növény rostjai között.
A por alakú készítményt még az teszi bizonytalanná, hogy a növény rostjai megfoghatják a hatóanyagot. Lenyeljük a növényi port, lehet, hogy benne van az összes szükséges hatóanyag, csak nem tudjuk a bélfalon keresztül felszívni, mert visszatartja a rostanyag.

A legbiztosabb a növényből kinyert olajos kivonat, ezt a nyelv alá csepegtetve vagy lenyelve biztos a felszívódás.

Itt “nem babra megy a játék!”  Itt emberéletekről van szó! Minden apró momentumra figyelni kell!

Sőt, még arra is, hogy összesen több mint 400 ürömfaj létezik. Összekeverik sokan az egynyári ürmöt például a fehér ürömmel, és más ürömfélékkel.

Sok, sok kapszula formában értékesített „artemisin”, Üröm , stb. nem egynyári ürmöt tartalmaz! Mindig olvassuk el pontosan a leírást, hogy milyen ürömfajtát tartalmaz az adott készítmény! A fehér üröm vagy abszintüröm (Artemisia absinthium) az abszint alkoholos ital alapanyaga, nem gyógyító termék!

Csodapatika.com Facebook oldala >>>

Comments are closed.