Ez úton hívjuk fel szíves figyelmét, hogy a GLS Hungary munkarendje az alábbiak szerint az ünnepi időszakban.

A GLS a december 21-én felvett belföldi csomagokat még karácsony előtt, december 22-én kézbesíti mind a házhoz szállítás, mind pedig GLS Automatás és CsomagPontos csomagátvétel esetében is.

Ennek megfelelően a feladott belföldi küldemények a következőképpen kerülnek kiszállításra:

Rendelés dátumaKiszállítás dátuma
December 21 csütörtökDecember 22 Péntek
December 22December 27 Szerda
December 23 -26December 28 Csütörtök
December 27December 29
December 28- Január 1Január 2-3 Kedd -Szerda
Január 2 Január 3-4

A nemzetközi fővonali járatok a táblázatban megadott kiszállítási napokon indulnak, így ennek megfelelően normál átfutási idővel kerülnek a csomagok továbbításra.

Szállítás GLS futárszolgálattal házhoz szállítással, átvételkori fizetéssel:
A csütörtök-péntek feladott belföldi küldemények legkorábban a rákövetkező hétfőn kerülnek kiszállításra, a hétvégén feladott küldemények a rákövetkező kedden.
A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óráig szállítja ki a csomagokat .
Minden megrendelőnk mind emailban mind a kézbesítés napján reggel sms-ben is tájékoztatást kapnak a termék érkezéséről!

A terméket készpénzben és bankkártyával is tudja fizetni annak átvételekor!

GLS futárszolgálat a Csodapatika.com szállítási partnere.

Megbízható, érintésmentes csomagszállítás rövid határidőkkel – ez a GLS egyik erőssége. A belföldi csomagok a feladást követő munkanapon kézbesítésre is kerülhetnek!

Hétfőtől -szerdáig feladott csomagok még azon a héten , csütörtöktől- vasárnapig feladott csomagok a következő hét hétfőjétől várhatóak!

A GLS hétfőtől-péntekig normál munkaidőben kézbesíti a csomagokat.

Rugalmas kézbesítés: a futár értesíti a címzettet a csomagszállításról és több kézbesítési lehetőséget is kínál!

GLS Futárszolgálat és csomagkövetés , a GLS Hungary oldalán >>>

CSodapatika.com Főoldal >>

Templomos Csepp >>>

A GLS (General Logistics Systems = Általános Logisztikai Rendszerek)

partnerünk a DPD-hez képest valamelyest „fiatalabbnak” számít, hiszen a cég „csak” 1999-ben jött létre. Viszont annál gyorsabban kezdett terjeszkedni létrejötte után: csupán pár évre volt szüksége, hogy stabil hálózatot építsen ki Európában. Csak hogy lásd, milyen dinamikusan fejlődött partnerünk: az első öt évben Németország, Írország, Ausztria, Dánia, Hollandia, Franciaország, Belgium, Spanyolország, Szlovénia, Olaszország, Lengyelország, Finnország, Norvégia, Görögország, Ciprus, és Svájc is csatlakozott a GLS hálózatához!

A GLS hálózata mára már 41 európai országra és 8 államra terjed ki az USA-ban. Partnerünk számos országban saját vállalatot alapított, több helyen teljesen önálló hálózatokkal, amelyek azonnal teljes körű tevékenységet folytathattak: ilyen a GLS Hungary is. Partnerünk 43 depóval és 1 csomagirányító központtal hazánk egész területét lefedi.
Ennek a jól felépített hálózatnak köszönhetően tud a GLS ilyen gyors teljesítményt nyújtani, hiszen ahogy olvashattad korábban is, a belföldi csomagküldést a feladástól számítva 24 óra alatt lebonyolítja.

A GLS a lehető legmodernebb technológia alkalmazásával tud megfelelni a cég által felállított szigorú minőségi normáknak, a főváros mellett működő központ pedig nemzetközi csomagirányítóként is működik.

A GLS is sokat ad a társadalmi felelősségvállalásra

és a környezetünk védelmére. A csomagküldő szolgáltató célkitűzései között a rászorulóknak történő segítségnyújtás is szerepel, így a GLS hálózatához tartozó vállalatok különféle jótékonysági akciókban vesznek részt: ingyenesen szállít csomagokat gyermekjóléti szervezeteknek, szponzorálással pedig helyi óvodákat, iskolákat, és kórházakat támogat.

2008 óta pedig a saját „ThinkGreen” (Gondolkodj zöldben!) programjának keretein belül koordinálja a cégcsoporthoz tartozó leányvállalatok környezetvédelmi tevékenységeit. Folyamatban van a teljes GLS járműflotta lecserélése környezetkímélőbb modellekre, a cég telephelyein pedig ahol csak lehet újrahasznosítható építőanyagokat, hőszivattyús fűtést, napelemes rendszereket, továbbá csapadékvízgyűjtő és hasznosító rendszert alkalmaz.

A Csodapatika csapata több mint büszke arra, hogy a GLS a professzionális partnerünk!