Gyakran Ismételt Kérdések – Templomos Csepp kérdések

Mik a Templomos Csepp összetevői?

A Templomos Csepp vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és flavonidokat tartalmazó gyógynövények erősen koncentrált kivonatának egyedülálló ötvözete. Éppen ezért a készítmény nem csak maximálisan hatékony, de teljes mértékű biztonságot is nyújt.

Bioaktív anyagok:
Artemisia a. – Üröm Cserje – ( Isten Fája)
Agricus Blazei (Az élet gombája) ,
Orvosi Aloë Vera kivonat,
Kendeꝶ Olaj,
Mentaolaj,
Erdei gyümölcsök .

Ásványi anyagok:

Szelén, foszfor-, cink-, vas-, kálium-, réz-, és a magnézium tartalom.

Vitaminok és egyéb bioaktív összetevők.

A-, B2, B6-, B12-, E- és K- vitamin, M-P Vitaminok. Omega-3, Quercetin, Artemisinin, számos antioxidánst és flavonoidot , béta-karotint, kvercetint és a klorogénsavat, izotionátokat is tartalmaz. A teljes pontos recept ipari, történelmi, gyógyszerészeti titok alatt áll.

Hol készül a Templomos Csepp, magyar termék? Kik készítik?

100%-ban magyar termék, védjegyzett, a Magyar Szellemi Tulajdon Hivatalának védelme alatt álló termék. Az OGYÉI által engedélyezett termék.
Dr. Sárkány Ferenc gyógyszerész által vezetett gyógyszerész csapat készíti , zártrendszerű, steril gyógyszerészeti laboratóriumban. A laboratórium Budapest Berlini út 47-49-ben található.

Mit jelent, hogy teljes kivonat?

A kivonat vagy extraktum a sima növény, tea, növényi porral (Pl kapszulákban) szemben egy speciális technológia segítségével készül, aminek köszönhetően jóval koncentráltabb formában, ezért jelentősen nagyobb mennyiségben tartalmazza az adott növény aktív hatóanyagait. A Templomos Cseppben és készítményeinkben teljes kivonatot alkalmazunk . A gyógynövényekben több ezer természetes kémiai vegyület található. Ezek teljes kivonata található meg a készítményben. (Vízben oldódó, zsírban oldódó, speciális oldást követelő) , minden. Egy növényi kivonat 10-szer, 20-szor, vagy akár több 100-szor erősebb is lehet egy teánál, magánál a növénynél (vízben sok alkotóelem nem oldódik, sok a hő hatására elbomlik) vagy növényi őrlemény pornál.

Más gyógyszer, vérhígító , szívgyógyszer, stb. mellett szedhető a Templomos Csepp?

Igen teljes biztonsággal, bizalommal szedhető. Nem lép vele kölcsönhatásba.

Más Vitaminok Ásványi anyagok szedhetőek a Templomos Csepp mellett?

Szedhetőek, mértékkel, de nincs szükség rá, mivel a csepp komplex, mindenből a napi ajánlott mennyiség + megtalálható benne.

Templomos Csepp kérdések

Mennyi idő után érezhető a Templomos Csepp pozitív hatása?

A Templomos Csepp pozitív hatásai már 6-8 nap után érezhetőek, többeknél már akár korában is a szervezet állapotától és a szervezett egyedi sajátosságaitól függően. A teljes hatást 2-3 hét után éri el a szervezetben a csepp.

Fogyaszthatjuk folyamatosan a Templomos Cseppet?

A Templomos Csepp biztonsággal szedhető mint immunerősítő, vitamin és ásványi anyag forrás, megelőzésre használva napi 3,3ml dózisban kúra szerűen. Kúra esetén, teljesen egészséges szervezet esetén 3-6 hónap után 1-3 hónap szünet tartandó. ( 3 hónap után 1 hónap, 6 hónapos kúra után 3 hónap)
Fennálló tünetek, betegségek esetén folyamatosan szedhető.

Mennyi ideig szedhető, kell szünetet tartani?

Orvosi értelemben megállapított kúra minimum 3-6 hónap. A Templomos Csepp biztonsággal szedhető mint immunerősítő is. Vitamin és ásványi anyag forrás, megelőzésre használva napi 3,3ml dózisban kúra szerűen. Kúra esetén, teljesen egészséges szervezet esetén 3-6 hónap után 1-3 hónap szünet tartandó. ( 3 hónap után 1 hónap, 6 hónapos kúra után 3 hónap) Fennálló tünetek, betegségek esetén folyamatosan szedhető.

Cukorbetegek is szedhetik a Templomos Cseppet?

A Templomos Csepp természetes étrend-kiegészítő , mely cukorbetegeknek is ajánlott napi fogyasztásra , napi 3,3ml.

Mennyi a a Templomos Cseppből a napi dózis a 3,3ml, hogyan mérjem ki?

Minden Templomos Cseppet tartalmazó dobozban található egy patikai ,hiteles mérőkanál. Evvel könnyen ki tudjuk mérni. Oldalt a 3ml vonallal ,számmal jelölve, a felette lévő vastag perem aljáig töltjük és az pontosan 3,3ml.

Mikor a leghatékonyabb a Templomos Csepp, mikor szedjem?

A Templomos Cseppet normál esetben a legjobb reggel, akár éhgyomorra bevenni. Kicsit a szájüregben tartva ,hogy immár a nyálkahártyán elinduljon a felszívódás és lenyelve a szervezet minden szakaszán elinduljon a felszívódás.

Kell hígítani a Templomos Cseppet?

A Templomos cseppet nem kötelező hígítani lehet önmagában is bevenni a kanállal mint a kanalas gyógyszereket. De lehet hígítani is , például 1 dl mentes vízben és úgy elfogyasztani, szintén picit szájüregben tartva lenyelés elött. Mindkét megoldás tökéletesen megfelelő a csepp fogyasztására és a jó felszívódás szempontjából is.

Lehetnek mellékhatások, esetleg káros következmények?

Nem tartalmaz olyan összetevőt, amely akár hosszú távon is negatív kihatással lehetne a szervezetre. Teljesen természetes organikus gyógynövény és növényi alapanyagokból készült. Tapasztalatok és kutatások alapján nincsenek mellékhatások. Nagyon ritka esetben pici émelygés, hasfájás felléphet, olyan személyeknél akik például gomba allergiában vagy valamely növényre érzékenyek. Tízezer esetből egy ilyen jelzés érkezett.

Enyhítheti , megszüntetheti a nőknél a változó kori tüneteket a Templomos Csepp?

Igen, a növényi ösztrogének ( nem egyenlőek a női, emberi ösztrogénekkel!) jótékony hatással lehetnek a hölgyeknél fellépő változó kori tünetek esetén.

Kiknek nem ajánlott a Templomos Csepp fogyasztása?

Terhesség alatt nem ajánlott a fogyasztása. A Templomos Csepp 12 éves kortól vagy 45 kg testsúly felett alkalmazható!
Gomba , vagy esetleg valamely növényi összetevőre fennálló allergia, érzékenység esetén sem ajánlott. Ösztrogénfüggő rosszindulatú daganat esetén sem ajánlott.

Mire jó, milyen hatásai vannak a Templomos Cseppnek?

 • A vírusok elleni védelem egyik leghatékonyabb eszköze lehet. (pl.D3, Artemisin )
 • A gyors és hegmentes sebgyógyulás elősegítésére is használták a Templomos Rend gyógyítói
 • Bőr és haj regeneráló hatása pár hét után látványos eredményeket mutathat! Anti Age szérum hatású összetevők
 • Akut és krónikus betegségek kiegészítő terápiájaként segíthetnek
 • Gyulladásgátló hatású összetevők
 • Csökkentheti a rosszindulatú megbetegedések kialakulásának esélyét pl. az Artemisinin – Üröm Cserje kivonat
 • Meglévő rosszindulatú elfajulások kezelésében is segíthetnek az összetevők a hagyományos orvosi terápia mellett ( Üröm kivonat -Artemisia a. – Agricus Blazei)
 • Gyulladások, fertőzések szív és máj problémák esetében is hatékonyak lehetnek az összetevők
 • Megelőzésére vagy kezelésére, gyomor és májbetegség, vesekárosodás, gombás fertőzések , emésztési panaszok és fertőzések esetén is használható kisegítő terápiaként
 • Gyulladás gátló vegyületek és Antioxidánsok tárháza
 • Egyensúlyban tarthatja a hormonokat és lassíthatja az öregedés hatásait. Együttesen képes lehet ellensúlyozni az agy öregedését. Nőknél a változó kor tüneteit kezelheti. A Templomos Rend szerint az egészséges , hosszú élet elixirje
 • Általános fáradtság panaszainak javítására használta a REND és fertőzések utáni tünetek kiegészítő kezelésére!

Szentelt a Templos Csepp?

Sacrum Argumentum – Szentelt Termék. Tisztelendő Nagyidai Zsolt plébános atya Jeruzsálemi Templomos Rend lovagpapja -Ordo Supremus Militaris Templi ,Krisztustól nyert meghatalmazásánál fogva SZENTELTE meg hivatalos szertartáson a Templomos Csepp–et

Lehet picit más színű, kicsit eltérő ízű egy egy Templomos Csepp?

Igen, mivel száz százalékban gyógynövényekből és gyümölcsökből készül minden egyes üveg , így egy széria, hónapos eltéréssel rendelt csepp ízében és színében leheletnyit eltérhet. A gyümölcsök , növények íz és szín hatóanyagai nem egyformák, ahogy nincs két egyforma körte, vagy alma sem ( kivéve ha mesterségeseljárásokkal, anyagokkal ezt érik el).
Mivel kizárólag természetes ,vegyszer, műtrágya és mindennemű káros anyag mentes termesztésű növényeket használunk fel így pici eltérések is lehetnek szín és ízvilágukban. Hatóanyagtartalmukban nem, mert azt mindig a kivonatolás során gyógyszerészeink a kellő mennyiségűre emelik minden egyes Templomos Csepp esetén. A Templomos Csepp természetes és soha nem lesz standard ízű, színű mint egyes ‘műanyag’ tömegtermékek.

Konzultáljon kezelőorvosával

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem javasolható gyógyszer vagy bármely hagyományos terápia helyett, esetleg azok kiegészítőjeként!
Kérjük konzultáljon kezelőorvosával!

Templomos Csepp Gyakori Kérdések

Templomos Csepp kérdések

A CSODAPATIKA FACEBOOK OLDALA – Köves minket , napi hírek

További kérdéseket felteheti:

( Gyógyszerészeti, egészségügyi tanács : info drsarkany.hu06707738100
 Hétköznap 12-18 h Vásárlás, termék info, szaktanácsadás  : info csodapatika.com  vagy : 06707581695 )

Vélemények a Templomos Cseppről Oldal