Üssön be a keresőbe bármilyen betegséget, gyógymódot, vitamint és máris guruk, csodatévők, mágusok, szellemidézők és szuper sámánok  hadával találkozhat.

Mi nem ígérünk semmi hókuszpókuszt! 
Nem vagyunk sámánok, guruk, mágusok, nincs a tarsolyunkban a bölcsek köve, az örök élet titka, de egyben biztos lehet az itt vásárló, hogy Web patikánkban csak organikus, szabadon termett gyógynövényekből, egyedi eljárás és recept alapján készült exkluzív termékek kaphatóak melyeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet vizsgált és engedélyezett!

Gyógyszerészeink, orvosaink és tradicionális orvoslással évtizedek óta foglalkozó nemzetközi csapatunk olyan megoldások kifejlesztésébe vágott bele, amelyek ötvözik a tradicionális gyógymódokat a korszerű gyógyszer-technológiai eljárásokkal. Így jött létre hosszú évek kutatómunkája után a humán termékeink tökéletes megoldása.

Munkánk során a gyógyszerész szaktudás csillapíthatatlan lelkesedéssel és a természet iránti határtalan szeretettel párosul.

Éppen ezért a termékeink előállítása során is kizárólag első osztályú alapanyagokkal dolgozunk, kiemelten figyelve a környezet védelmére.

Az alternatív gyógyászat lényege, hogy módszerei kiegészítik a konvencionális gyógymódokat. A hagyományos orvoslás eljárásai mellett alkalmazhatóak a tökéletesebb gyógyulás érdekében. A betegek a hagyományos és az alternatív medicinát együtt veszik igénybe. Természetesen a cél mindig az, hogy a páciens teljesen meggyógyuljon. Az alternatív gyógyászat alapelve, hogy nem a betegséget, hanem a beteget kell meggyógyítani!    

Szakértőnk

Dr. Sárkány Ferenc

Szakértőnk Dr. Sárkány Ferenc