Szent Rafael Őrangyal füstölő és Ima

2.490 Ft

Hívd segítségül Szent Rafael őrangyal védő jelenlétét az Szent Rafael őrangyal füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. A Szent Rafael füstölődobozunkban 20 db gyönyörű füstölőt tartalmazó tubus található, melyeket gondosan választottunk ki a rozmaring illatával. A Szent Rafael tömjént hagyományosan Rafael arkangyal, az utazók, gyógyítók és védelmezők védőszentjének gyógyítására és védelmére használják. Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolatba léphess Rafael arkangyal szerető és gondoskodó jelenlétével, és békét, gyógyulást és védelmet vigyél mindennapi életedbe.
Vegye át otthonában az egyenesen a lourdes-i kegyhelyről érkezett, szentelt füstölőt!
Rendelje meg most, és merítsen ihletet Szent Rafael tömjénjének erejéből és kegyelméből.

12 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Szent Rafael Őrangyal füstölő és Ima

Hívd segítségül Szent Rafael őrangyal védő jelenlétét az Szent Rafael őrangyal füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. A Szent Rafael füstölődobozunkban 20 db gyönyörű füstölőt tartalmaz, melyeket gondosan választottunk ki a rozmaring illatával. A Szent Rafael tömjént hagyományosan Rafael arkangyal, az utazók, gyógyítók és védelmezők védőszentjét,  gyógyításra és védelmezésre használják. Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolatba léphess Rafael arkangyal szerető és gondoskodó jelenlétével, és békét, gyógyulást és védelmet vigyél mindennapi életedbe.
Vegye át otthonában az egyenesen a lourdes-i kegyhelyről érkezett, szentelt füstölőt!
Rendelje meg most, és merítsen ihletet Szent Rafael tömjénjének erejéből és kegyelméből.

A  lourdes-i Mária jelenés helyén a sok csodálatos gyógyulás igazolta Mária Istentől kapott hatalmát. Lourdes világhírű zarándokhely, ahova milliók zarándokolnak el engesztelni és gyógyulásért vagy megnyugvásért imádkozni. A megmagyarázhatatlan gyógyulások száma sok ezer, ebből hetvenet már hivatalosan ismer el az Egyház csodás gyógyulásnak. A lelki gyógyulások száma felmérhetetlen.

Gyógyító Ima és az eljárás leírása mellékelve a csomagban a füstölő mellé!

Tértisztítás

Gyújtsd meg a Szent Rafael őrangyal füstölőt és menj végig vele szépen lassan a lakásban, ha valahol kifejezetten kellemetlen a légkör, ott akár külön füstölőt is gyújthatsz vagy időzhetsz hosszabban a füstölővel. Mindenképpen hosszabban tartózkodj ott, ahol rosszabbnak érzed a légkört (vagy láthatóan jobban füstöl).

“Kérem a Szent Rafaael őrangyal segítőmet, hogy jöjjön most le hozzám és segítsd a negatív energiák és entitások távozását e helyről, adj védelmet és segítsd legyőzni az akadályokat.”

Érdekelhetnek még…