Sorosi Cerasee a mágikus gyógynövény

Maskall Herbs Sorosi

A Sorosi L. Belize egész Közép-Amerikában széles körben tisztelt gyógynövény, ahol vadon nő az érintetlen őserdőkben, és „vértisztító” néven ismert. Főzetét, kivonatát helybeliek „Maskall Shaman Drop” azaz Maskall Sámán Cseppnek is hívják.  A vadon begyűjtött erdei Sorosi L. Belize (Fajta: Cerasee Momordica C. L. Sorosi , nem összekeverendő a Momordica charantia termesztett haszon nővénnyel) )nővény a Guatemalai és Belize határvidékén fekvő érintetlen trópusi őserdőből származik, a 100%-ban Bio –Organikus nővény tökéletesen vegyszer és egyéb civilizációs körülménytől mentesen terem és helyben gyűjtjük be kézi betakarítással a helyi törzsek segítségével. 100%-ban Vegán.

Mr. Errol Myers Maskall – A törzs fővadásza, vezetője és gyógyító emberének  vezetésével gyűjtik be az őserdőből  a mágikus gyógynövényt.

A Maja Sámánok és a Kristálykoponya

A Sorosi Cerasse a Maják földjéről származik. A ma is élő híres Maja gyógyítók, helyi fűvesemberek, sámánok, akik Belizeben hivatalosan is népegészségügy részei, naponta gyógyítanak eme csodálatos gyógynövénnyel és a lakosság széles körben otthon is használja e nővény főzetét.

A helyi törzs gyógyító embere – Medicineman – és a mesze földön híres Don Betto Cocon Yucatáni Maya „füvesember” aki évente több ezer emberen segít.

Érdekesség a misztikum iránt érdeklődőknek, hogy az egyetlen hiteles és világhírű „gyógyító” kristálykoponya is itt került elő 1924-ben az ősi maja város, Lubaantun (a mai Belizeben) feltárásakor Frederick Albert Mitchell-Hedges feltárásán.  Ez a koponya az egyetlen, amely két darabból áll, az összes többi esetében a fogakat csupán rávésték a tömör koponyára. A kvarckristályból készült koponya tömege 5,2 kg, 12,7 cm magas, 17,8 cm hosszú és 12,7 cm széles, tökéletesen hasonlít az emberi koponyához, anatómiailag szinte tökéletes.

A koponyának számos természetfeletti erőt tulajdonítanak: képes a színét változtatni, illatot és hangot kibocsátani. A szemüregre koncentrálva pedig, állítólag rég élt embereket, épületeket lehet látni, a legkisebb légmozgásra is reagál.
A Hewlett-Packard kristálytani laboratóriumában folytatott kutatások során Frank Dorland vezető restaurátor elmondása szerint a mikroszkópos vizsgálatok a felületén a legcsekélyebb mértékű karcolást sem tudták kimutatni!

A Sorosi Cerasee tulajdonságai

A Sorosi Cerasse klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy a Sorosi leküzdi a cukorbetegséggel kapcsolatos mellékhatásokat, és széles körben használják évszázadok és talán évezredek óta a fertőzések leküzdésére és megelőzésére. Használják cukorbetegség, magas vérnyomás, férgek, vérhas, vírusos fertőzések és malária kiegészítő kezelésére, valamint általános tonik és vértisztító szerként. Nagyon hatékony a megfázásos betegségekre és a lázra . Enyhíti a gyermekek székrekedését.

A Sorosi L. Belize jó izületi gyulladás, reuma, köszvény és más hasonló betegségek, valamint fekélyek, kiütések, bőrfekélyek és egyéb bőrproblémák esetén igen hatásos.

A Hollywoodi sztárok és amerikai hírességek körében nem csak belsőleg használják, hanem Sososi fürdőként bőrproblémák és a bőr fiatalítására. Közkedvelt a jómódú amerikaiak körében a 3 hetes Sorosi tábor a Belizei őserdőben 6-10 ezer dolláros áron
A latin-amerikai nők menstruációs problémákra használják a Sorosi főzetet és a szülés utáni ürítés elősegítésére.
A késleltetett vagy fájdalmas menstruáció orvoslására írják elő.

Férfiaknál kiemelten elősegíti a nemzőképességet , ezért is hívják Shaman Dropsnak, azaz a Sámán Cseppjének, mivel gyermeknemzés elősegítésére is használják évszázadok óta, a népességszaporulatot tekintve igen hatékonyan! A férfiaknál segít ebben: emeli a spermiumok számát és mozgás képességüket, amely a fogamzás legfontosabb előfeltétele, az Európában már népbetegségnek számító férfi nemzőképesség problémák hatásos ellenszere!

25 évnyi tudományos, orvosi és klinikai vizsgálatok alapján a Sorosi

a következő élettani hatásokkal bír: Abortív, analgetikus, antibakteriális, pszoriázis ellenes, antivirális, gyulladásgátló, hipotenzív, immunmoduláló, protrombinszint-csökkentő, PAF-gátló
Támogatja a hasnyálmirigy és a máj egészséges működését, hatóanyagai hozzájárulnak a vércukorszint normalizálásához.”

„Hatásos akne, vérellátási zavarok és egyéb bántalmak ellen. Áldásosan befolyásol minden anyagcserezavart.

Segít a vér cukorszintjének csökkenésében, illetve a cukorháztartás optimalizálásában. Ugyancsak köztudott koleszterin- és triglicerid-szint csökkentő tulajdonsága is.”
Ajánlott még bőrpanaszokra, különösen pattanások, akne, megjelenése ellen, pszoriázis ellenes. Egyéb emésztési problémák pl: szorulás, székrekedés esetén. A kúra alatt energetizál.

Amerikai és német orvosok által kivitelezett humán vizsgálat

során a páciensek 24 hétig naponta 2×1 dózist szedtek (500 mg Sorosi termésnek megfelelő vizes kivonat ), és semminemű kellemetlen mellékhatást nem jeleztek. A szerzők arra következtetnek, hogy a Sorosi (illetve az extraktum) Európában is jól alkalmazható, biztonságos kiegészítő szerré válhat a például 2-es típusú diabétesz kezelésében!

Sorosi

Az erdei Sorosi Cerasee 12 betegség elleni pontja:

A fehérje mellett a folsav is megtalálható az erdei Sorosi Cerasee összetételében , sok A-, C-, E-vitamin-, kalcium-, magnézium-, alkaloid- és cinktartalom is található, antioxidánsok, különleges flavonoidok tárháza ezért számos felhasználási lehetősége van:

1. Támogatja a cukorbetegség hatékony kezelését: Biológiai hatásai erősek, például az inzulin, segíti a testet az inzulin szekréciójának fokozásában, nagyon gyorsan és hatékonyan, kis adagokkal támogatja a vércukor-anyagcserét. Használja naponta háromszor, csak étkezés után 10 csepp erdei Sorosi Cerasse-t amely segíti a vércukorszint csökkentését, nagyon jó a II-es típusú cukorbetegek számára.


2. A vércukor stabilizálása és csökkentése: a magas vérnyomás csökkentése, a vérzsír, a májzsír csökkentése, a vesekövek oldása. Különösen segít csökkenteni a koszorúér-érelmeszesedést, nagyon hatékonyan megvédeni az artéria elzáródását. Harcol a szabad gyökök ellen (öregedés gátló és szív- és érrendszeri betegségek, magas vérnyomás, idegkárosodás, diszlipidémia, húgyúti fertőzéseket esetén …). Napi 20 Csepp oldatban.

3. A rák megelőzésének támogatása: Az erdei Sorosi Cerasse magas C-vitamin- és  speciális fehérjekomponens-tartalmával hozzájárulhat a szervezet immunfunkciójának fellendüléséhez és hatással lehet a rákos sejtekre. Napi 20 Csepp oldatban.

4. A modern orvoslás szerint a Sorosi Cerasee használata elősegíti a baktériumok és vírusok elpusztítását, elpusztítja a rákos sejteket, és nagy támogatást nyújt a sugárkezelésben részesülő rákos betegek számára. Napi 20 Csepp oldatban.

Férfiaknál kiemelten elősegíti a nemzőképességet , ezért is hívják Shaman Dropsnak, azaz a Sámán Cseppjének

sorosi cerasse sámán
Belizei ‘levél’ Sámán ( férfiasság szertartás)

, mivel gyermeknemzés elősegítésére is használják évszázadok óta, a népességszaporulatot tekintve igen hatékonyan! A férfiaknál segít ebben: emeli a spermiumok számát és mozgás képességüket, amely a fogamzás legfontosabb előfeltétele, az Európában már népbetegségnek számító férfi nemzőképesség problémák hatásos ellenszere!Napi 20 Csepp 3x 3×9 napig! Ebben az időszakban diabetikus étkezés, cigaretta és alkohol teljes mellőzése!

6. Súlycsökkenés:

A glükóz oxidációjának fokozásának köszönhetően megakadályozza a glükóz sejtekben történő felszívódását, gátolja a glükóz szintézis enzimek aktivitását, csökkenti a vérzsírt, egyensúlyban tartja a vérnyomást – segít hatékonyan és biztonságosan csökkenteni a testsúlyt.
Napi 20 Csepp oldatban.

Az étkezés utáni erdei Sorosi Cerasse használata csökkentette a vércukor felszívódását, így a túlsúlyos betegeknek csak használniuk kell és lassan, biztonságosan fogyaszt, fáradtság nélkül. Azok, akik Sorosi Cerasse szednek, átlagosan havonta 1-2 kg-ot fogynak állandó étrend mellett.

7. Köszvény kezelése: A Sorosi Cerasse csökkenti a húgysav mennyiségét, jó támogatást nyújt a köszvényben szenvedők számára! Napi 20 Csepp oldatban.

8. Pikkelysömör, pszoriázis, pattanások kezelése: Az A-, D-, E-vitaminokban gazdag ásványi anyagoknak, a foszfornak, a káliumnak köszönhetően – emellett a máj toxinjait is eltávolítja és kisimítja a bőrt. Belsőleg és a beteg területre külsőleg! Belsőleg napi 20 csepp 3x 9 nap kúrában, ismételni a kívánt eredményig. Külsöleg 1 dl vízben 20 Csepp , az oldattal kezelni.

9. Külsőleg, bőr regenerálás, gyógyítás, fiatalítás: A Sorosi Cerasse cseppből egy kád meleg-forró vízben 6×20 csepp! Gyermekek számára is használható.

10. Köhögés ellen, tüdő , légcső javulása: Napi 20 csepp oldatban.

11. A reuma enyhítése: növényi gyógymód, beleértve az erdei Sorosi Cerasse  2×20 csepp + 8 g noni gyökér, 8 g mandulakivonat , fahéj 4 g, friss gyömbér 3g ivóvízben keverve.

12. Hőguta, láz gyógyítása: Sorosi Cerasse 3x 20 Csepp naponta oldatban.

Ezenkívül az erdei Sorosi Cerasse használata javítja a fertőzések elleni küzdelem képességét, csökkenti az enyhe gyulladást és a maradékot a seben hatékonyan használja. Az emberek gyakran használják az erdei Sorosi Cerasse-t.

Maskall Shaman Drops>> azaz a Sorosi-Cerasee Csepp

A Cikket a Csodapatika a Templomos Csepp forgalmazója támogatta.  , A TEMPLOMOS CSEPP oldala

További cikkek :
Templomos Életmód -Diéta
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Artemisia Annua Anti Covid
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldala

Comments are closed.