VÉLEMÉNYEK A TEMPLOMOS CSEPPRŐL.
Vásárlóink véleményei rólunk és a Templomos Csepp termékünkről

Válogatás a kapott leveleinkből, a küldők hozzájárulásával:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK ITT

Karina Kedves dr. Sárkány Ferenc Úr! 3 hónapja fogyasztom a templomos cseppet, mivel női változó korba lépve éjjelente hőhullámok gyötörtek, és keresgélve a neten megtaláltam a készítményt amit hormon egyensúly fenntartására is ajánlottak. Hőhullámaim  éjjelente megszűntek. Tapasztaltam még, hogy hajhullásom teljesen megszűnt. Fodrászom szerint rengeteg baba hajam nőtt. Egyenlőre ennyiről tudok beszámolni, folytatom a kúrát!

P. Dóri Krónikus mononukleózis ( mirigyláz) legyengíti a a szervezetet, a szövődmények nálam az állandó levertség, gyenge láz, végtelen fáradtság.
10 éve küzdöttem evvel a szőrnyű, alattomos betegséggel. az utolsó hat hónapban már az ágyból sem tudtam kikelni. Orvosról orvosra jártam, hihetetlen mennyiségű gyógyszeres kezelést próbáltam ki az évek során.
Sajnos semmi sem segített. Hozzám közelállótól kaptam a cseppet, hogy próbáljam meg. Szkeptikus voltam ennyi megpróbáltatás után. De azért elkezdtem szedni. Hálásan köszönöm önöknek! 3 hét után már megszűntek az évek óta fennálló tünetek, 3 hónapja szedem, most ép edzésre megyek! Visszakaptam az életem! Ha lehet TV-be rádióba is szívesen elmegyek elmondani ,bemutatni! Nagyon hálás vagyok!

Templomos Csepp vélemények Sergio Santos

Sergio Santos énekes Sziasztok! Három hónapja fogyasztom ezt a gyógycseppet és amint látjátok még a hajam is igencsak megnőtt, és ami a lényeg minden betegség elkerült. Őszintén ajánlom nektek is ezt a Templomos Cseppet! / Templomos Csepp vélemények/

Templomos Csepp vélemények

Sz. Józsefné Marian nővérként dolgozok a frontvonalban. Sajnos én is átestem a fertőzésen. Akkor találtam rá a Templomos Cseppre. Szerencsére nagyon gyorsan megkaptam a rendelés után. Gyorsan épültem fel, fáradtság és egyéb utó, „hosszú” tűntek gyorsan elmúltak, újra teljes erővel a küzdelembe vethettem magam. Azóta is fogyasztom, jól vagyok! Köszönöm! / Templomos Csepp vélemények/

O. Magdolna Sajnos egy későn diagnosztizált női rosszindulatú elváltozással műtöttek. A műtét utáni szövettani eredmények és a véreredményeim is borzalmasak voltak. Egy ismerősöm ajánlotta a cseppet. Elkeseredett voltam, de azt mondtam mi bajom lehet még? Maximum erősíti immunrendszerem kemo előtt. A 6 hetes kontrolnál dőlt volna el végleg a terápia. Most konzultáltam az új vér és egyéb vizsgálatok eredményéről orvosommal! Minden eredményem óriásit javult, sőt sok mutató teljesen helyreállt! Nem kell kemo! Istenem! Köszönöm! Kérem, tegyék fel a vélemények közé! Van remény sorstársaim!

Templomos Csepp vélemények

Kurucz Edit néni 90 évemet is betöltöttem. Jól jön a testi és szellemi frissességem karbantartásában! Köszönöm Templomos, jól vagyok! Minden nap, reggelente iszom!  / Templomos Csepp vélemények/

Templomos Csepp vélemények

Antal Olivér Nem csak én, hanem idős szüleim is hónapok óta fogyasztják. A betegségek elkerültek messzire minket. Foglalkozásomból kifolyólag rengeteg emberrel érintkezem, szinte egész nap pörgök. A Templomos Csepp rengeteg energiát is adott és meg is védett!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK ITT

Templomos Csepp vélemények

Molnár Adrián vállalkozó Szuper gyors volt a rendelés másnapján már hozta is a futár a cseppet! Az ügyfélszolgálat is minden kérdésemre gyorsan válaszolt! Tökéletes kiszolgálás! A csepp pedig tökéletesen energetizált , nem vagyok fáradt, pedig munkámból kifolyólag sokszor voltam fáradt! Nekem bejött! M.A. / Templomos Csepp vélemények/

Templomos Csepp vélemények

D. Boglárka Sziasztok! Rengeteget edzem, fitness, body. Gondoltam az összetevők alapján ,hogy kipróbálom a  Templomos Cseppet, bár a neve nekem fura volt, de az összetevők meggyőztek.  PQQ, D3, Szelén, Q10, Moringa. Mind jók. Már a második üveget fogyasztom , nagyon megdobta az erőnlétem, könnyebben veszem a levegőt, nem fogy el edzés közben! Fáradtság huss! Köszi! / Templomos Csepp vélemények/

Templomos Csepp vélemények

F. József Már nyugdíjas agrár mérnők vagyok. Hobbim a kertészkedés, van egy kis földem amin kertészkedem. Sokat hallottam az Egynyári Ürömről. ( Artemisinin). Tudom ,hogy 2015-ben orvosi Nobel díjat kaptak az Artemisinin orvosi ,gyógyászati felfedezéséért. Nobel díj azért nem akármiért jár! Jó,hogy a cseppben a napi mennyiség teljes mértékben benne és mivel folyékony kivonat ezért ez be is épül, mivel tudom, hogy por, kapszula formájában nem hatásos! Én ebben bízom.
/ Templomos Csepp vélemények/

P. Ildikó

Eljött az idő, hogy újabb beszámolót tegyek. Lányommal (26 éves) 4 hónapja kezdtem szedetni a templomos cseppeket mivel évek óta vashiányos, máj értékei (zsírmáj) igen rosszak voltak, és minden vaskészítménytől hasfájása volt , így nehézkes volt mindennek a kezelése illetve az elmúlt 2 évben jelentősen 10-12 kg hízott. 
A tegnapi labor eredményei alapján az teljes általános laboreredményei kivétel nélkül normál tartományban vannak!!!!!!! Többév után ilyen vérképe még nem volt! Jelen pillanatban 5 gyerekünk közül mindegyik már legalább 3 hónapja szedi a cseppeket.

Schelinger Antal Nyugdíjas kor felé járok, még nem kaptam meg a vakcinát, így alternatív megoldást kerestem addig is. Sajnos közvetlen közelemben is nagyon-nagyon sokan megbetegedtek. Volt, akivel sajnos közben közeli kontaktusba is kerültem, de nekem semmi de semmi bajom nem lett, nincs. Teljesen egészséges vagyok! Véletlen lenne? Van ennyi véletlen, vagy ekkora szerencse? / Templomos Csepp vélemények/

Csörötneki Linda Kedves Csodapatika! 3 hónap kúrán vagyok túl! Templomos Cseppet használtam Moringa+5 Gomba mixükkel. Amiért használtam? Évek óta, folyamatos gyulladások voltak a szervezetemben (a vérvételek folyamatosan gyulladást mutattak a szervezetemben). Végigjártam, fogorvos, fül-orr gégészet, nőgyógyászat. Volt is egy kisebb középfülgyulladásom, és a fogaim állapotán is kellett javítani. Nőgyógyászatilag nem találtak semmit. De minden (fog, fül, stb.) rendbetétele után is maradt a szervezetemben az állandó gyulladás. Borzasztó volt, hogy csak orvosról orvosra, vizsgálatról vizsgálatra járok. Egyik barátnőm ajánlotta a készítményüket ( T. Csepp) a lapot átnézve találtam rá a Moringagombára és a kettő együttes használatára gondoltam.  A Moringa+gomba úgy is 3 hónapra elegendő egy doboz. Végig szedtem, ittam becsülettel!  JELENTEM a vérvételem eredményei alapján nincs gyulladásom! Mind a CRP-szint, VVT, FVS, minden a normál értéken!!!!! Köszönöm a barátnőmnek és önöknek! Ajánlom azoknak is akiknek állandó gyulladással küzdenek. Talán jó lesz nekik is! Üdv: Linda

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK ITT

Zulejka Kérdéseim voltak és nem csak emailben ,hanem telefonon is készségesen álltak rendelkezésemre. Vérnyomás és szív problémáim voltak. Mind az ügyfélszolgálat, mind a Doktor úr kimerítő és megnyugtató választ adtak. Megrendeltem terméket amit már két nap múlva kézhez is kaptam. Minden gördülékenyen ment! Másfél hónapja fogyasztom a Templomost és köszönöm szépen egyre jobban. Energikusabb vagyok, szív problémáim is javultak , a vizsgálaton is megdicsértek, javulnak az eredményeim! 3 hónap kúra után újra írok, hogy hogy vagyok! Köszönök mindent! Zulejka

Gy. Iván szerelő Tiszteletem! Autószerelőként dolgozom több mint 20 éve. Veszélyes üzem, bár kisebb, nagyobb sérülésekkel eddig megúsztam. De a rutin nem pótolja az odafigyelést! Otthon egy fagyott sertéscombon megcsúszott a bontókésem, és a jobb kezem amivel ráfogtam, 4 ujjam csontig vágtam be, majdnem elvesztettem a 4 ujjamat! Mentők vittek be, gyors ellátás, rengeteg öltéssel, varrással, de megmentették az ujjaim, amik kb. tenyértől lógtak, in és idegeket is elvágva. Nagyon el voltam keseredve, hogy fogok igy dolgozni tovább? Mozgatni se tudtam, mivel gipszrögzítést is kaptam, és nem érzetem. Nagyon jó barátom adott egy üveg Templomos cseppet. Több hetes gyógyulás után a kötések végleges eltávolítása után: Nem akarok nagyot mondani, de kép magáért beszél! Az óriási mély vágás eltűnt, ujjaim tökéletesen mozognak , újra dolgozom! Na és azóta már harmadik üveg Templomost iszom, mert tudom ,hogy ez jó lesz ,ha kezemen így segített! KÖSZÖNÖM!

Z. Éva Megkaptam a cseppeket, és csak dicsérni tudom, az ízét, a rövid távú hatását már érzem! Szívesen bevennék belőle az adagoló kiskanállal kétszer egy nap! Hozzon sok-sok embernek harmonikus életet és  gyógyulást ez a csepp, melyben szinergikus hatást fejtenek ki az egyes összetevők!

Szeretetteli üdvözlettel Z. Éva

T. Edit Az első szer ami nálam látványosan bevált! Ez eddigi legjobb vitamin és gyógynövény keverék a Templomos Csepp! Három hét után rengeteg baba hajam lett, egy hónap eltelte után látványosan hosszabb lett a hajam. Körmeim erősebbek, bőröm puhább és simultabb és végre nem száraz! És annyi de annyi energiám lett, Szuper energikus vagyok! Kíváncsian várom a következő hónapok változását! Rendeltem a következőt! Editke.

Péterné G. Nagyon örülök,hogy megtaláltam a Templomos csepp terméküket!! A közérzetem a teherbíró képességem mintha kicserélték volna! Hihetetlen de mégis igaz..köszönöm szépen..!!

K. Felicia Sziasztok! 19 éves vagyok. Súlyos bőrproblémákkal küzdöttem évek óta. Cisztás Akne bőrbetegséggel. Már minden terápiát, gyógyszert, krémet kipróbáltam. Sajnos semmi sem segített! Óriási összegeket költöttem már de a probléma maradt. Egy nagyon jó barátomtól kaptam 1 üveg Templomos Cseppet és Egy üveg Sorosi-Cerasse Cseppet. Mindkettőt belsőleg használtam + a Sorosit 1 dl langyos vízben oldva, külsőleg ecseteltem. Küldöm a képet! Bár mindenki ismerné ezt a kezelést, rengeteg bőrbetegen segíthetne! Nagyon köszönöm Csodapatika!!!!!

Mária. D. Pécs Tudom,hogy csodák nem léteznek, de hadd írjam le a Csepp CSODÁKAT TETT a nagy beteg férjemmel! 3 havi kúra egyszerűen kicserélte, újra emberi életet tud élni! Már én is szedem és egyszerűen hihetetlen a hatása!
Áldott legyen az úr! Nagyon, de nagyon szépen köszönjük. Áldás!

S. Gábor Debrecen A Patika Újságban lettem figyelmes a Templomos Cseppre, utána olvastam az interneten. Egyszerűen annyira komplex a gyógycsepp, hogy szinte hihetetlen! Megelőzés és vitalizálás céljából rendeltem, de milyen jól tettem! Megfázott a vesém, súlyos vesegyulladás terített le, pont megérkezett a csepp és 3 nap után már jól voltam 5-6 nap alatt el is múlt teljesen a gyulladás a fájdalom! Köszönöm! Nagyon nagyon köszönöm Templomos!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK ITT

A RECEPT NÉLKÜL Egészségügyi folyóiratban ( Patika Újság)

Recept Nélkül Patika Újság.

VÉLEMÉNYEK, ESTEK SOROSIRÓL :

Pikkelysömör -Psoriasis eset
Pár évvel ezelőtt egyik hazánk fia Belizében tett látogatást. Súlyos psoriasis (pikkelysömör) betegségben szenvedett,.ez egy krónikus, gyakran kiújuló bőrbetegség, mely leginkább a 20-30 közötti életkorban kezdődik, és vörös vagy ezüstös, fehéres pikkelyes foltok jellemeznek, amelyeket psoriázisos plakkoknak nevezünk. A plakkok általában a betegek könyökein és térdein, valamint a fejbőrén fordulnak elő leggyakrabban, de emellett a test bármely területét is érintheti, sőt akár ízületi gyulladást is okozhat. A becslések szerint a lakosság 2%-a pikkelysömörös hazánkban. Sorosi gyógynövény főzetet fogyasztott pár héten keresztül.  Száz szó helyett többet mond két kép ami kb 4 hét eltéréssel készült:

Gondok után immár nagycsalád

C. Csaba sajnos alacsony spermaszámmal és ’lusta’ nem igazán nemzőképes spermiumokkal rendelkezett amely ma már európai népbetegség, az európai férfiak közel 60%-a küzd evvel a problémával. Hazánkban végigjárta az összes klinikát, szakorvost. Semmilyen terápia nem segített. Volt olyan klinika ahol orvosilag lehetetlennek nyilvánították a probléma megoldását.
Csaba nagyon szeretett volna egy teljes családot, mivel más választása nem maradt örökbefogadás gondolata is felmerült. Csaba házassága sajnos megromlott, egyedül maradt. Elvonult a világtól, és Belize-ben kötött ki.
Új életet kezdett Belizben. Sorsa Maskallba vezette egy helyi törzshöz az őserdőben. Újra rátalált a szerelem a világ másik végén. Csaba a helyi törzs által használt Maskall főzetet ( Sorosi gyógynővényből készült sűrű tea ,lehűtve fogyasszák, mivel a világon elnyerte a legrosszabb ízű tea címet és hűtve kevésbé jön ki erős íze) fogyasztott, mivel lázra, parazitákra és vírusos megbetegedések esetén is ezt használják.

Új párja egy napon avval fogadta, hogy teherbe esett. Csaba teljesen kiborult, mivel tudta az ő spermiumaival problémák vannak amelyet több klinika ,szakorvos is megállapított és így nem igen lehet gyereke. Kedvese Feona is kiborult. De minden elvégzett vizsgálat bizonyította,hogy Csaba az apuka. Az újabb és újabb vizsgálatok kimutatták Csaba 100%-ban nemzőképes, sőt… Annyira ,hogy a család immár 6 tagú. Csaba semmi mást nem fogyasztott csak Sorosi főzetet…

Felhasználói vélemények szubjektívek , azok nem vonatkoztathatóak a honlapunkon található termékeinkre.
Ha már használod termékünket akkor kérlek írd le véleményed, tapasztalatod nekünk!
IDE KÜLD> kapcsolat-kukac-csodapatika.com
Aki képet is küld azok között ajándék sorsolást is tartunk termékeinkből minden hónapban! A nyerteseket emailben értesítjük!

Templomos Életmód -Diéta
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Artemisia Annua Anti Covid
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldala