Csodálatos Szűz Mária füstölő és Ima

2.490 Ft

Kérd Szűz Mária közbenjárását és hívd segítségül védő jelenlétét a Csodálatos Szűz Mária füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. 20 db finom füstölőt tartalmaz, melyeket a Sental fa illatához válogattunk össze. A Csodálatos Szűz füstölő tömjénjét hagyományosan a számos csodájáról és isteni erejéről ismert Szűz Mária közbenjárására használjuk. Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolódj Szűz Mária szerető és védelmező jelenlétéhez, segíts szembenézni a mindennapi élet kihívásaival, és békét és derűt hozz életedbe.
Rendeljen most, és élvezze az ima és a meditáció pillanatait.

12 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Kérd Szűz Mária közbenjárását és hívd segítségül védő jelenlétét a Csodálatos Szűz Mária füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. 20 db finom füstölőt tartalmaz, melyeket a Szantál fa illatához válogattunk össze. A Csodálatos Szűz füstölő tömjénjét hagyományosan a számos csodájáról és isteni erejéről ismert Szűz Mária közbenjárására használjuk. Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolódj Szűz Mária szerető és védelmező jelenlétéhez, segíts szembenézni a mindennapi élet kihívásaival, és békét és derűt hozz életedbe.
Rendeljen most, és élvezze az ima és a meditáció pillanatait.

Vegye át otthonában az egyenesen a lourdes-i kegyhelyről érkezett, szentelt füstölőt!

A  lourdes-i Mária jelenés helyén a sok csodálatos gyógyulás igazolta Mária Istentől kapott hatalmát. Lourdes világhírű zarándokhely, ahova milliók zarándokolnak el engesztelni és gyógyulásért vagy megnyugvásért imádkozni. A megmagyarázhatatlan gyógyulások száma sok ezer, ebből hetvenet már hivatalosan ismer el az Egyház csodás gyógyulásnak. A lelki gyógyulások száma felmérhetetlen.

Gyógyító Ima és az eljárás leírása mellékelve a csomagban a füstölő mellé!

Tértisztítás

Gyújtsd meg a Szűz Mária füstölőt és menj végig vele szépen lassan a lakásban, ha valahol kifejezetten kellemetlen a légkör, ott akár külön füstölőt is gyújthatsz vagy időzhetsz hosszabban a füstölővel. Mindenképpen hosszabban tartózkodj ott, ahol rosszabbnak érzed a légkört (vagy láthatóan jobban füstöl).

“Kérem a Csodálatos Szűz Máriát, segítőmet, hogy jöjjön most le hozzám és segítse a negatív energiák és entitások távozását e helyről.”

Érdekelhetnek még…