Szent Gabriel Őrangyal füstölő és Ima

2.490 Ft

Hívd segítségül Szent Gabriel őrangyal védő jelenlétét az Szent Gabrilel őrangyal füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. A Szent Gabriel füstölődobozunkban 20 db gyönyörű füstölőt tartalmazó tubus található, melyeket gondosan választottunk ki a templomi tömjén illatával. A Szent Gabriel tömjént hagyományosan Gabreil arkangyal Isten hírnöke a remény angyala, aki mindig reményt ad az embereknek! Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolatba léphess RGabriel arkangyal szerető és gondoskodó jelenlétével, és reményt, gyógyulást és védelmet vigyél mindennapi életedbe.
Vegye át otthonában az egyenesen a lourdes-i kegyhelyről érkezett, szentelt füstölőt!
Rendelje meg most, és merítsen ihletet Szent Gábriel  tömjénjének erejéből és kegyelméből.

18 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Szent Gabriel Őrangyal füstölő és Ima

Hívd segítségül Szent Gabriel őrangyal védő jelenlétét az Szent Gabriel őrangyal füstölőnkkel és a hozzá tartozó imával. A Szent Gabriel füstölődobozunk 20 db gyönyörű füstölőt tartalmaz, melyeket gondosan választottunk ki a templomi tömjén illatával. A Szent Gabriel tömjén a hagyományokban: Gabriel arkangyal Isten hírnöke a remény angyala, aki mindig reményt ad az embereknek! Gyújts egy tömjénrudat, hogy kapcsolatba léphess Gabriel arkangyal szerető és gondoskodó jelenlétével, és reményt, gyógyulást és védelmet vigyél mindennapi életedbe.
Vegye át otthonában az egyenesen a lourdes-i kegyhelyről érkezett, szentelt füstölőt!
Rendelje meg most, és merítsen ihletet Szent Gábriel  tömjénjének erejéből és kegyelméből.

A  lourdes-i Mária jelenés helyén a sok csodálatos gyógyulás igazolta Mária Istentől kapott hatalmát. Lourdes világhírű zarándokhely, ahova milliók zarándokolnak el engesztelni és gyógyulásért vagy megnyugvásért imádkozni. A megmagyarázhatatlan gyógyulások száma sok ezer, ebből hetvenet már hivatalosan ismer el az Egyház csodás gyógyulásnak. A lelki gyógyulások száma felmérhetetlen.

Gyógyító Ima és az eljárás leírása mellékelve a csomagban a füstölő mellé!

Tértisztítás

Gyújtsd meg a Szent Gabriel őrangyal füstölőt és menj végig vele szépen lassan a lakásban, ha valahol kifejezetten kellemetlen a légkör, ott akár külön füstölőt is gyújthatsz vagy időzhetsz hosszabban a füstölővel. Mindenképpen hosszabban tartózkodj ott, ahol rosszabbnak érzed a légkört (vagy láthatóan jobban füstöl).

“Kérem a Szent Gabriel őrangyal segítőmet, hogy jöjjön most le hozzám és segítsd a negatív energiák és entitások távozását e helyről, adj védelmet és segítsd legyőzni az akadályokat.”

Érdekelhetnek még…