Az Isteni 12.12 – 2022.12.12

2022. 12.12-én megnyílik ezen év utolsó és legerősebb Isteni- angyali portálja, amely egy szakasz lezárásának és egy másik kezdetének, a megújulásnak és legmélyebb vágyaink beteljesülésének a jelképe.
Készülj fel erre a napra! A nap legerősebb perce 2022. 12.12 – 12óra 12 perc. Ezen a napon idézd meg céljaidat, vágyaidat, kívánságaidat. A kívánságaid, céljaid jól gondold át.

A 12 az emberiség egyik legismertebb, kultúrák, civilizációk felett álló szám.

Csak, hogy néhányat említsünk:
12 hónap, 12 Apostol, a 12 lovag, 12 fő isten az ókori görög és római civilizációban,
az óra számlapján is 12 óra szerepel,  12 csillagjegy van (az európai és a kínai horoszkópban egyaránt), 12 izraelita törzs és még az iszlám is 12 imámot tart nyílván.


A 12.12 decemberi isteni csillagportál megnyílása tökéletes nap arra, hogy teljessé tedd az egész évet és új utakat, lehetőségeket nyiss életedben.

Erős üzenetet kapunk a Teremtő Istentől, amivel felébreszti ősi sejtemlékezetünket és segít nekünk kapcsolódni magasabb énünkhöz.

Ma 12.12 van, és egy hatalmas portál nyílik meg. Készítsetek szándék-nyilatkozatokat. Idézzétek meg magatokban a vágyaitokat, zárjátok le a múltat és nyissatok egy új utat. Ez a te pillanatod is.

Ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, ebben az évben és a fókuszunkat és a önmagunkat az új kezdetek felé fordítsuk.

Isten teremtménye vagy, isteni forrásból jöttél. Ne hagyd, hogy e világ kegyetlenségei eltereljék figyelmét ettől az igazságtól.

A változás az útját járja, és hamarosan meggyógyulhatsz a múlt bántó tapasztalataiból. Lehet, hogy meg kell vizsgálnod a szokásaidat, és abba kell hagyni mindazt, ami már nem szolgál. Fókuszálj arra, hogy önmagad legjobb verziójává válj. Tegyél gyakorlati lépéseket álmaid felé Védőháló van körülötted, amelyet az angyalok állítottak fel. Arra biztatnak ezen a napon, hogy használd!

A 12.12 angyalszám spirituális jelentése

A 12:12 a spirituális fejlődésedet, szándékaid megnyilvánulását és végtelen lényed tudatosítását szimbolizálja.

Ez az egyik legerősebb számsorozat az Univerzumban, és ha ezt tapasztalod, akkor egy jelentős változáson és a hihetetlen növekedés és bőség időszakán fogsz keresztülmenni.

12.12 – Új ismeretségek a jó érdekében, segítenek a célok elérésében.

A 12.12 jelentése :  ez az egyik legbefolyásosabb szám, amely jelentős befolyással lehet az életedben bekövetkező átalakulásban. Ideje elérni céljaidat, és soha nem szabad feladni!

December 12 a B12 napja is egyben 12.12!

Azoknál, akik szigorúan csak növényi alapú étrenden élnek, nem biztosított a megfelelő tápanyagbevitel, ugyanis csak és kizárólag a növények útján nem lehetséges minden vitamint és ásványi anyagot bevinni a szervezetünkbe.
Amikor az egészséges étrend kerül szóba, akkor mindenki a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztására gondol. A növényi alapú táplálékok valóban szerves részét képezik a helyes táplálkozásnak, de ahhoz, hogy minden alapvető tápanyaghoz hozzájusson a szervezetünk, kiegyensúlyozott és változatos étrendre van szükség.

Például a B12-vitamin természetes formájában kizárólag állati forrásokból, például húsból, halból, tejtermékekből és tojásból nyerhető ki. Éppen ezért a vegetáriánusok és a vegánok nagyobb kockázatnak vannak kitéve, ugyanis hiányt szenvedhetnek ebből a vitaminból.

Ahogy idősödünk, egyre nagyobb valószínűséggel leszünk B12-vitamin-hiányosak, hiszen jelentősen lecsökken ennek a vitaminnak a felszívódási képessége. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy a vegánok nagy százalékánál egyáltalán nem optimális ennek a vitaminnak a szintje. Tanulmányok arról is beszámoltak, hogy főként az idősebb embereknél neurológiai problémákat okozhat ennek a vitaminnak a hiánya.

A B12-vitaminnak van egy másik elnevezése: energiavitamin. Nem véletlen, hiszen kiemelkedő szerepe van az energiatermelésben, de a vörösvértestek képződésében, az idegrendszer fejlődésében, illetve a DNS-szintézis szempontjából is nagy a jelentősége.

Ez a vitamin növelheti az energiát és az állóképességet, javíthatja a hangulatot, fokozhatja a koncentrációt és még az immunrendszert is erősítheti.

Ennek a vitaminnak a hiánya nagyon sok egészségügyi problémát okozhat. Ha alacsony a szintje a szervezetünkben, akkor zsibbadás, fáradtság, idegrendszeri károsodás és vérszegénység is kialakulhat. De közrejátszik a homocisztein-szint növekedésében is, ami oka lehet a szívbetegség és a stroke kialakulásának, hiszen ilyenkor elzáródás is kialakulhat az artériákban.

A B12-vitamin hiánya egyéb problémákat is generálhat, mint például hangulati zavarok, depresszió, ingerlékenység, memóriavesztés, kognitív hanyatlás, illetve Alzheimer-kór. A legtöbb esetben azonban megfelelő pótlással visszafordíthatók a negatív következmények.

További cikkek :
Péntek 13 -10.13 a Templomos átok
Nicolas Flamel : Halál nem foghat rajtam , betegség ki nem kezdhet.
Mandulagomba-Isten Gombája a Templomos Cseppben
A 9 gyógyító gyűrű legendája valóság
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Templomos Életmód -Diéta
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Hihetetlen középkori gyógyszerek
Top 12 Csodálatos Gyógynővény
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldala

Comments are closed.