GYÓGYNÖVÉNYEINKRŐL

Nálunk csak organikus, valóban bio, szabadon termett és vadon termett gyógynövények ből, egyedi eljárás és recept alapján készülnek termékeink.

A gyógynövények termesztését folyamatosan ellenőrizzük. Csak olyan helyen termeszthető ahol nincs a közelben település, nincs autóút, autópálya, stb. A legfontosabb pedig az, hogy a terület az elmúlt 50 évben nem lehetett mezőgazdasági művelésben, mivel sajnos azok a területek (talaj) szennyezettek a növényvédő szerektől. A magokat pedig egy nemzetközi Biomag alapítványtól kapjuk melyek nemzetközi bio minősítésűek, F1 hibridek és genetikai változtatások nélküli “ős” magvak.

A mag ültetéstől, palántázástól kezdve a termesztés egész folyamatában részt veszünk, ellenőrizzük. A gyógynövények szárítást is kizárólag természetes szárítással, hagyományos módon hajtjuk végre.

Minden termelőnkkel, vadon begyűjtőnkkel szoros kapcsolatot tartunk fent, folyamatosan együtt ellenőrizzük a növényeket. Az itthon nem termő növényeket melyeket őserdőben, vadon gyűjtenek be szintén folyamatosan figyelemmel kísérjük, a begyűjtés pillanatától , a természetes szárításon át a szállításig. Ezen növényeinket mind a nemzetközi gyógynövény ügynökség, mind az európai ügynökség tüzetes ellenőrzése és saját vizsgálatunk után használjuk fel.

Semmilyen távol-keleti vagy egyéb ismeretlen helyről, módszerrel termesztett, feldolgozott gyógynövényt nem használunk, belső szabályzatunk tiltja az ilyen növények felhasználását!

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlása

A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége emblémáját találhatják termékeinken, melyek az egészséges életmód, természetes gyógymódok, a holisztikus gondolkodásnak megfelelő békés, harmonikus élet megvalósításához nyújtanak segítséget.

Célunk, hogy ebben az agyonvegyszerezett környezetben, anyagi és szellemi káoszban az egyszerû emberek egy támpontot kapjanak, mellyel saját és szeretteik egészsége megóvásáért, életük és környezetük jobbá tételéért tehetnek valamit, legyen választási lehetõségük.

Köszönjük a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége elismerését és vásárlóink bizalmát! ?

Link: https://www.termeszetgyogy.hu/kitunteto/szovetsegajanl

További cikkek :
A MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGE AJÁNLÁSA
Péntek 13 -10.13 a Templomos átok
Nicolas Flamel : Halál nem foghat rajtam , betegség ki nem kezdhet.
Mandulagomba-Isten Gombája a Templomos Cseppben
A 9 gyógyító gyűrű legendája valóság
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Templomos Életmód -Diéta
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Hihetetlen középkori gyógyszerek
Top 12 Csodálatos Gyógynővény
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldala

Comments are closed.