belizeiesoerdokincse

SOROSI -Egy csodálatos Maja gyógynövény

Sorosi és a mögötte álló tudomány

A Sorosi gyógynövény vagy a belőle készült főzet a Maskall, vagy ahogy még a helyiek nevezik a Vértisztító  Európában még kevéssé ismert gyógynövény és terápia.

De a Sorosi L. Belize egész Közép-Amerikában széles körben nagyon tisztelt gyógynövény, ahol vadon nő az érintetlen esőserdőkben, és „vértisztító” néven ismert. Főzetét, kivonatát helybeliek „Maskall Shaman Drop” azaz Maskall Sámán Cseppnek is hívják.  A vadon begyűjtött erdei Sorosi L. Belize (Fajta: Cerasee Momordica C. L. Sorosi , nem összekeverendő a Momordica charantia termesztett haszon nővénnyel) )nővény a Guatemalai és Belize határvidékén fekvő érintetlen trópusi esőserdőből származik. 100%-ban Bio –Organikus nővény tökéletesen vegyszer és egyéb civilizációs körülménytől mentesen terem és helyben gyűjtik be kézi betakarítással a helyi törzsek segítségével. 100%-ban Vegán.

Gyógynövény hatás:

A Sorosi gyógynövény klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy a Sorosi leküzdi a cukorbetegséggel kapcsolatos mellékhatásokat, és széles körben használják évszázadok és talán évezredek óta a fertőzések leküzdésére és megelőzésére. Használják cukorbetegség, magas vérnyomás, férgek, vérhas, vírusos fertőzések és malária kiegészítő kezelésére, valamint általános tonik és vértisztító szerként. Nagyon hatékony a megfázásos betegségekre és a lázra . Enyhíti a gyermekek székrekedését.

A Sorosi L. Belize jó izületi gyulladás, reuma, köszvény és más hasonló betegségek, valamint fekélyek, kiütések, bőrfekélyek és egyéb bőrproblémák esetén igen hatásos.

Mr Errol Myers the Maskall Medicine Man

Sorosi gyógynövényi kivonat

A latin-amerikai nők menstruációs problémákra használják a Sorosi főzetet és a szülés utáni ürítés elősegítésére. A késleltetett vagy fájdalmas menstruáció orvoslására írják elő.

Férfiaknál kiemelten elősegíti a nemzőképességet , ezért is hívják Shaman Dropsnak, azaz a Sámán Cseppjének, mivel gyermeknemzés elősegítésére is használják évszázadok óta, a népességszaporulatot tekintve igen hatékonyan! A férfiaknál segít ebben: emeli a spermiumok számát és mozgás képességüket, amely a fogamzás legfontosabb előfeltétele, az Európában már népbetegségnek számító férfi nemzőképesség problémák hatásos ellenszere!

Fontos Dolgok A SOROSI GYÓGYNÖVÉNY -ről:

A vadon begyűjtött erdei Sorosi L. Belize (Fajta: Cerasee Momordica C. L. Sorosi , nem összekeverendő a Momordica charantia termesztett haszon nővénnyel. Kizárólag Belize és Guatemala őserdeiben terem.

VÉLEMÉNYEK, ESTEK :

Pikkelysömör -Psoriasis eset
Pár évvel ezelőtt egyik hazánk fia Belizében tett látogatást. Súlyos psoriasis (pikkelysömör) betegségben szenvedett,.ez egy krónikus, gyakran kiújuló bőrbetegség, mely leginkább a 20-30 közötti életkorban kezdődik, és vörös vagy ezüstös, fehéres pikkelyes foltok jellemeznek, amelyeket psoriázisos plakkoknak nevezünk. A plakkok általában a betegek könyökein és térdein, valamint a fejbőrén fordulnak elő leggyakrabban, de emellett a test bármely területét is érintheti, sőt akár ízületi gyulladást is okozhat. A becslések szerint a lakosság 2%-a pikkelysömörös hazánkban. Sorosi gyógynövény főzetet fogyasztott pár héten keresztül.  Száz szó helyett többet mond két kép ami kb 4 hét eltéréssel készült:

Gondok után immár nagycsalád

C. Csaba sajnos alacsony spermaszámmal és ’lusta’ nem iazán nemzőképes spermiumokkal rendelkezett amely ma már európai népbetegség, az európai férfiak közel 60%-a küzd evvel a problémával. Hazánkban végigjárta az összes klinikát, szakorvost. Semmilyen terápia nem segített. Volt olyan klinika ahol orvosilag lehetetlennek nyilvánították a probléma megoldását.
Csaba nagyon szeretett volna egy teljes családot, mivel más választása nem maradt örökbefogadás gondolata is felmerült. Csaba házassága sajnos megromlott, egyedül maradt. Elvonult a világtól, és Belize-ben kötött ki.
Új életet kezdett Belizben. Sorsa Maskallba vezette egy helyi törzshöz az őserdőben. Újra rátalált a szerelem a világ másik végén. Csaba a helyi törzs által használt Maskall főzetet ( Sorosi gyógynővényből készült sűrű tea ,lehűtve fogyasszák, mivel a világon elnyerte a legrosszabb ízű tea címet és hűtve kevésbé jön ki erős íze) fogyasztott, mivel lázra, parazitákra és vírusos megbetegedések esetén is ezt használják.

Új párja egy napon avval fogadta, hogy teherbe esett. Csaba teljesen kiborult, mivel tudta az ő spermiumaival problémák vannak amelyet több klinika ,szakorvos is megállapított és így nem igen lehet gyereke. Kedvese Feona is kiborult. De minden elvégzett vizsgálat bizonyította,hogy Csaba az apuka. Az újabb és újabb vizsgálatok kimutatták Csaba 100%-ban nemzőképes, sőt… Annyira ,hogy a család immár 6 tagú. Csaba semmi mást nem fogyasztott csak Sorosi főzetet…

Cisztás Akné, egy Tini Szenvedéseinek immár vége:

K. Felicia 19 éves . Súlyos bőrproblémákkal küzdött évek óta. Cisztás Akne bőrbetegséggel. Már minden terápiát, gyógyszert, krémet kipróbált. Sajnos semmi sem segített! Óriási összegeket költött a gyógyításra de a probléma maradt. Felícia röviden így írt: Egy nagyon jó barátomtól kaptam 1 üveg Templomos Cseppet és Egy üveg Sorosi-Cerasse Cseppet
Nem számítottam igazából semmi különösre, mivel már annyi mindent kipróbáltam, és szinte már feladtam ezt a küzdelmet. De mivel kaptam és éppen semmit nem használtam, egy próbát megér gondolattal elkezdtem. Mindkettőt belsőleg használtam + a Sorosit 1 dl langyos vízben oldva, külsőleg ecseteltem. Küldöm a képet! Bár mindenki ismerné ezt a kezelést, rengeteg bőrbetegen segíthetne! Nagyon köszönöm Sorosi és Templomos!

ÉRDEKES TÉNY A SOROSI GYÓGYNÖVÉNY -ről:

A Sorosi gyógynövény a Maják földjéről származik. A ma is élő híres Maja gyógyítók, helyi fűvesemberek, sámánok, akik Belizeben hivatalosan is népegészségügy részei, naponta gyógyítanak eme csodálatos gyógynövénnyel és a lakosság széles körben otthon is használja e nővény főzetét.

PLUSZ EGY ÉRDEKESSÉG:

Érdekesség a misztikum iránt érdeklődőknek, hogy az egyetlen hiteles és világhírű „gyógyító” kristálykoponya is itt került elő 1924-ben az ősi maja város, Lubaantun (a mai Belizeben) feltárásakor Frederick Albert Mitchell-Hedges feltárásán.  Ez a koponya az egyetlen, amely két darabból áll, az összes többi esetében a fogakat csupán rávésték a tömör koponyára. A kvarckristályból készült koponya tömege 5,2 kg, 12,7 cm magas, 17,8 cm hosszú és 12,7 cm széles, tökéletesen hasonlít az emberi koponyához, anatómiailag szinte tökéletes.

A koponyának számos természetfeletti erőt tulajdonítanak: képes a színét változtatni, illatot és hangot kibocsátani. A szemüregre koncentrálva pedig, állítólag rég élt embereket, épületeket lehet látni, a legkisebb légmozgásra is reagál.

A Hewlett-Packard kristálytani laboratóriumában folytatott kutatások során Frank Dorland vezető restaurátor elmondása szerint a mikroszkópos vizsgálatok a felületén a legcsekélyebb mértékű karcolást sem tudták kimutatni!

Kapcsolódó:

A Csodapatika elkötelezett amellett, hogy csak az általunk is ismert, megbízható biotermesztőtől, független minőség ellenőrző szervezet által bevizsgált alapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerész szakember által készített terméket forgalmazunk!
Csodapatika -Templomos Csepp >>

További cikkek :
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Templomos Életmód -Diéta
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Hihetetlen középkori gyógyszerek
Top 12 Csodálatos Gyógynővény
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldalaComments are closed.