onchotermia

Új utak a rosszindulatú elváltozások kezelésében

Oncothermia – Artemsiai Annua+ Agricus Blazei – Krioabláció -Mikrohullámú és  Rádiófrekvenciás abláció

Manapság szinte nincs olyan család, amely valamilyen formában ne került volna kapcsolatba daganatos betegséggel.

A rák kialakulásának hátterében túlnyomórészt táplálkozási anomáliák állnak, a ritka sugárfertőzés és karcinogén anyagok vagy egyéb külső forrásból származó hatások kisebb arányt képviselnek.

A rákhoz vezető folyamatok leállítása nélkül lehetetlen meggyógyulni, ha nem előzzük meg csak idő kérdése a kiújulás.

Legfontosabb a megelőzés de sajnos tragikus tapasztalat, hogy a már felgyógyult betegek akik gyógyszerrel, műtéttel , sugárkezeléssel győzték le a betegséget nagy számban csak ideglenes eredményeket érnek el, és csak rövidebb ,hosszabb idő kérdése a nem kívánatos folyamatok visszatérése.

A folyamatok leállításához a táplálkozás megváltoztatása ( az agresszív sejtburjánzást generáló anyagcsere problémák felszámolása) , többfrontos folyamatos terápia (pl gyógynövény terápia), szelektív terápiás kezelések és a karcinogén anyagok kiiktatására is szükség van.

Mikor daganatról esik szó, hajlandóak vagyunk egyből a rákra asszociálni pedig a tumor szó eredetileg duzzanatot jelent, azonban az orvosi nyelvben nem nagyon használják általános értelemben, hanem szinte kizárólag daganatos betegségek vonatkozásában találkozhatunk a kifejezéssel.

Ám a daganatok sokfélék lehetnek, jó- vagy rosszindulatúak, különböző szövetekből kiindulók, különböző szerveket érintők. Helytelen tehát ráknak nevezni minden tumoros betegséget, ugyanis a rák (karcinóma) szigorúan véve csakis a hámszövet eredetű, rosszindulatú daganatok megnevezése. Minden rák tumoros betegség tehát, de nem minden tumor rák.

Bár sajnos, a statisztikák igazolják a szubjektív tapasztalatot: Magyarországon egyre nő a diagnosztizált rákbetegek száma. Ez a rendkívül riasztó jelenség főképp annak tükrében megrázó és elkeserítő is egyben, ha arra gondolunk az orvostudomány az elmúlt húsz-harminc évben mennyit fejlődött, mennyi új technológia, felfedezés látott napvilágot.

Jó hír azonban, hogy a jóindulatú tumorok esetében egyre több sikeres minimál invazív eljárás kerül reflektorfénybe. Mint például a pajzsmirigy göbök rádiófrekvenciás ablációja, a fibroadenomák krioablációja és a miómák embolizációja. Ezen eljárások teljesen egyenértékűek a hagyományos, nyitott műtétekkel, azonban sokkal kevésbé terhelik meg a beteget.

Oncothermia:

Oncothermia a daganatos megbetegedések gyógyításában

Az Oncothermia az elektromos térrel történő energiakicsatolás elvén alapszik, 13,56 MHz rádiófrekvenciás hullámú energiát közvetít, és olyan nem-termikus effektusokat is kihasznál, melyek az elektromos tér biofizikai hatásai nyújtanak. A tumoros szövetek elektromos tulajdonságai mások, mint az egészséges szöveteké. A szövetek ezen elektromos tulajdonság-különbségei, illetve a megkülönböztethetőségük folytán az elektromos térrel történő onkotermia kezelés szelektív. A tumoros szövetnek kisebb az impedanciája, mint az őt körülvevő szövetnek, ezért az energia nagy része a tumoros szövetbe kerül és ott elnyelődik. A tumoros szövet ezen kiválasztási képessége (auto-fókuszálás) a külső fókuszálás szükségességét feleslegessé teszi.

Továbbá az Oncothermia kihasználja a tumoros sejt körüli extracelluláris folyadék speciális abszorpciós tulajdonságait is. A módszer által használt alacsony és szabad frekvencia, valamint a használt szűrések és a készülék sugárzásmentessége lehetővé teszi, hogy árnyékolás nélkül használják. Az Oncothermia módszere állandó, magasabb hőfokot biztosít a tumoros szövet extracelluláris folyadékában. Az állandó energia-bevitelnek köszönhetően az extra- és intracelluláris elektrolitek közötti hőmérséklet-gradiens (hőmérséklet csökkenés) addig áll fenn, amíg a kezelés végén bekövetkező hőmérsékleti egyensúlyi állapotot nem éri el. Ez az abszolút számokban kifejezett alacsony hőmérséklet különbség a csekély távolság miatt erős hőmérséklet csökkenéshez vezet az extracellulárisból az intracelluláris felé haladva, ami hőáramot hoz létre, mely a tumoros sejt membránját roncsolja és így nekrózishoz vagy apoptózishoz vezet. A tumoros sejtek elpusztultak, az egészséges sejtek nem károsodnak. A daganatos betegség gyógyul.

A Templomos Csepp

Krioabláció:

Fibroadenoma esetén (melldaganat)A kezelőorvos a helyi érzéstelenítést követően ultrahangos vezérlés mellett a fibroadenomába irányítja a kis szondát (vékony, üreges tű). Az igen alacsony hőmérséklet elpusztítja (ablálja) a megcélzott fibroadenomát. Az előkészületekkel és utómunkálatokkal együtt a páciensnek körülbelül egy órát kell a kezelőhelyiségben töltenie.

Krioablació a daganatos megbetegedések gyógyításában

Noha a vese-, a tüdő- és a májdaganatok kezelésében az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már rutineljárás a krioabláció, a rosszindulatú emlődaganatok kezelésében még csak kutatások készülnek. Az a jövő, hogy bizonyos feltételek mellett, egyes esetekben rosszindulatú daganatot is lehet majd az emlőben kezelni krioablációval, de ez jelenleg még nem engedélyezett eljárás Magyarországon…

Mikrohullámú és  Rádiófrekvenciás abláció

Rádiófrekvenciás (RFA) és a mikrohullámú (MWT) hőabláció. (Létezik fagyasztásos kryoabláció és lézerrel történő kezelés is, de ezek alkalmazása jóval ritkább.) Az RFA és az MWT technológia ugyan más, a lényeg megegyezik: leggyakrabban ultrahang vagy CT vezérléssel a daganatos gócba speciális tűt, elektródát vezetnek, amelyet felforrósítanak, s ezzel egy néhány centiméteres átmérőjű gömb vagy ovális alakban szöveti elhalást okoznak. Ezt nemcsak az onkológiában alkalmazzák, hanem például kardiológiai betegségeknél vagy a jóindulatú pajzsmirigy-elváltozások gyógyításában is.

Artemsiai Annua+ Agricus Blazei

A természet két csodája. Egy csodálatos egynyári növény és egy gomba.

Az ARTEMISIA Annua azaz EGYNYÁRI ÜRÖM népies nevén az Isten fája az Artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény nagyon hatásos a rosszindulatú elváltozások elleni küzdelemben is a csodálatos antivirális hatása mellett. ” A természetben megtalálható az egynyári üröm nevű ritka növény, hatása bizonyítottan 1200-szor jobb, mint akár a hagyományos terápia !!” – mondta a füvesember. Az artemisinin sikerrel kecsegtet a  gyógyításában , ugyanis betegek testéből származó szöveteken végzett kísérletek során a kutatók azt az eredményt kapták, hogy az artemizinin, in vitro 1200-szor több beteg sejtet pusztít el,  -(wikipedia)

Egynyári Üröm - Artemsiai annua a a daganatos megbetegedések gyógyításában

Figyelem! Összesen több mint 400 ürömfaj létezik nem összetéveszteni! Mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is ( tea, kapszula)! Csak az egynyári üröm kivonatban van elég artemisinin. Az artemisinin gyógyászati felfedezéséért Tu Ju-ju orvos, kutató  2015-ben orvosi Nobel-díjat kapott .  Az Artemisinről bővebben>>>

AGRICUS BLAZEI

A Mandulagomba – Cogumelo de Deus ( Isten gombája) más néven az Élet gombája : rosszindulatú , daganatos sejtelváltozást  gátló hatásáról ismert , jó védelmet nyújt a sejteknek és azok génállományának a méreganyagok káros hatásaival szemben. A mandulagomba gyulladásgátló és allergiaellenes tulajdonsága is közismert! !  Természetes HIV-vírus elleni szernek is tartják. Csökkenti a vérzsír- és a koleszterinszintet!

Főbb hatóanyagai: Poliszacharidtartalma még a gyógygombák viszonylatában is kiemelkedő! elsősorban 1-3 és 1-6 béta glükánok és proteo-glükánok képzik.
Agaritin nevű specifikus hatóanyaga, vizsgálatokban konkrétan leukémiás sejtekre bizonyult pusztító hatásúnak.
A rákos , daganatos sejtek növekedését és szaporodását azok vérellátásának gátlásával is hátráltatják!
A humán vizsgálatok jó eredményeket hoztak az emlőrákban, nögyógyászati daganatokban, vastag és végbélrákos esetekben és leukémiában. A legújabb kiséletek  a myelomában ésa prosztatatarákban is biztató , jó eredményeket mutattatak.
Bővebben az Agricus Blazei M-ről>>>

A TEMPLOMOS CSEPP Artemisia Annu és Agricus Blazei teljes spektrumú kivonatával:


A Csodapatika elkötelezett amellett, hogy csak az általunk is ismert, megbízható biotermesztőtől, független minőség ellenőrző szervezet által bevizsgált alapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerész szakember által készített terméket forgalmazunk!
Csodapatika -Templomos Csepp >>

További cikkek :
Egynyári Üröm -Tízezrével öli a rákos sejteket
Templomos Életmód -Diéta
A templomos háromszög a titkok őrzője – Tomar
Hihetetlen középkori gyógyszerek
Top 12 Csodálatos Gyógynővény
Cikkek a Csodapatikán
Csodapatika Facebook oldala

Comments are closed.