Templomos Csepp

9.980 Ft

Most még kedvezményes áron!
A felmerült komoly igényekre való tekintettel, egy vásárló maximum 4 db Cseppet tud rendelni!

Gyógynövény alapú vitamin koncentrátum 100 ML

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által Védjegyzett Termék ® Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával
A Templomos Csepp ® összetevői:

Többek között D3-vitamin, Szelén , Moringa ( Csodafa) , Artemisia A (Élet Fája, Ürömcserje kivonat), Agricus blazei (Az élet gombája), Aloë vera gél, Kende Olaj, Mentaolaj, erdei gyümölcs . A csepp erősen koncentrált növényi eredetű kivonatok egyedülálló ötvözete. Éppen ezért a készítmény nem csak maximálisan hatékony, de teljes mértékű biztonságot is nyújt. A termék online, korlátozott számban csak itt rendelhető!

Leírás

“A hit védelme és a szegények szolgálata”?
Támogatjuk a Máltai Szeretetszolgálat segítségnyújtását.?

Most minden második* Templomos Csepp vásárlása mellé ajándék Szent Védelmező kártya jár!

* Az ajánlat csak egy rendelésen belüli termékek esetén él. A kártyák nem választhatóak, azok véletlenszerűen történnek kiküldésre.

A Templomosok valódi titka:

A Templomos Csepp ®

Több mint tíz év kutatás előzte meg a Templomosok Elixirjének modern változatának elkészítését a 800 éves tradicionális Elixir Hierusalem receptje alapján. /Puskás A. Sándor a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének tagja/

Levéltárak, helyszíni kutatások, gyógyfüvek keleti és nyugati szakértői, gyógyszerészek közös munkájának gyümölcse a Templomos Csepp. A Csepp kizárólag biotermesztésű, vegyszermentes alapanyagok használatával, manufakturálisan a Byorigin Pharma laboratoriumában készült gyógyszerészek által. Minden termék kézzel csomagolt manufaktúránkban. Főgyógyszerészünk, kutatás és a csepp laboratóriumi vezetője: Dr. Sárkány Ferenc.

( Gyógyszerészeti, egészségügyi tanács, természetgyógyász rendelés : info drsarkany.hu+3670/7738100
 Hétköznap 12-18 h Vásárlás, termék info, szaktanácsadás  : info csodapatika.com  vagy
Varga Anikó élelmiszer mérnök, tanácsadó : +3630/0190036 )

A Templomos Csepp ®

PQQNa+ Ubikinon- C és D3-vitamin, Szelén ,  Moringa ( A Csodafa) , – Artemisia a. (Isten Fája , Ürömcserje kivonat), Agricus blazei (Az élet gombája) , Orvosi Aloë vera gél , Kende Olaj, Mentaolaj, Erdei gyümölcs .
Szelén,  foszfor-, cink-, vas-, kálium-,  réz-, és a magnézium tartalom .
A-, B2,  B6-, B12-, E- és K- vitamin, M-P Vitaminok. Omega-3, Quercetin, Artemisia a. , számos antioxidánst és flavonoidot , béta-karotint,  kvercetint és a klorogénsavat, izotionátokat is tartalmaz.

A TEMPLOMOS CSEPP ®

Az immunrendszer bármely betegséget, kórokozót le tud győzni, ha megfelelő és felkészült állapotban van.
A cseppben található koncentrált nővényi hatóanyagok egyedülálló ötvözete.

 • OGYÉI N. Sz. 29664/2022
 • Magyarországon bevizsgált termék
 • Szentelt termék. Sacrum Argumentum. Szentelés>>
 • Teljesen természetes organikus alapanyagokból készült
 • Nincsenek mellékhatások
 • Fogyasztás előtt felrázandó! ( A csepp gyógynövényeket tartalmaz amelyek apró szemcsékként is jelentkezhetnek)
 • A Csodapatika elkötelezett amellett, hogy csak az általunk is ismert, megbízható biotermesztőtől, független minőség ellenőrző szervezet által bevizsgált alapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerész szakember által készített terméket forgalmazunk!

  Adagolás:
  A Templomos Csepp gyógynövény alapú vitaminital szokásos adagja felnőtteknek napi 3ml (adagoló kanál a termék dobozában) önmagában, vagy 1-2 dl mentes vízben oldva.

  Figyelmeztetés :
  Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
  Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
  Fogyasztás elött felrázandó!  A termék természetes gyógynövény kivonatokat tartalmaz, ezért üledék,
  vagy pelyhes csapadék kiválhat. A kivált növényi rostok a termék minőségét nem befolyásolja!
  A Templomos Csepp 12 éves kortól vagy 45 kg testsúly felett fogyasztható!
  A vitaminital nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

 

            

Vélemények a Templomos Cseppről Oldal

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK – VÁLASZOK ITT

A TV riportja a cseppről és készítéséről:


Következő oldal cikk:

A Templomos rendi eredeti receptúrájáról és a annak templomos rendi használtáról:

 • Évszázadok óta bevált összetevőkből állították össze
 • Általános fáradtság panaszainak javítására használta a REND és fertőzések utáni tünetek kiegészítő kezelésére!
 • A vírusok elleni védelem egyik leghatékonyabb eszköze volt a rendnél. (pl.D3, Artemisia A )
 • A gyors és hegmentes sebgyógyulás elősegítésére is használták a Templomos Rend gyógyítói
 • Bőr és haj regeneráló hatása pár hét után látványos eredményeket mutatott, nagy haj, nagy szakáll a templomos lovagok viselete!
 • Akut és krónikus betegségek kiegészítő terápiájaként segíthették a rend tagjait
 • Gyulladásgátló hatású összetevőkből készítették
 • Csökkenthette a rosszindulatú megbetegedések kialakulásának esélyét
 • Meglévő  rosszindulatú elfajulások ellen is segíthettek az összetevők a  ( Artemisia a – Agricus blazei)
 • Gyulladások, fertőzések szív és máj problémák esetében is hatékonyak lehettek az összetevők  leírások alapján
 • Megelőzésére vagy kezelésére, gyomor és májbetegség, vesekárosodás, gombás fertőzések , emésztési panaszok esetére is használta a rend.
 • Gyulladás gátló vegyületek és Antioxidánsok tárháza amit használtak
 • Egyensúlyban tarthatta a hormonokat és lassíthatta az öregedés hatásait. Együttesen képes lehetett ellensúlyozni az agy öregedését.
  Későbbi tapasztalatok alapján a nőknél a változó kor tüneteit javíthatta.
 • A Templomos Rend szerint az egészséges , hosszú élet elixirje volt.
 • A pontos receptúrája titkos, annak egy példánya Santiago De Compostelában , Szent Jakab sírjának városában van letétbe helyezve.

Következő oldal tartalma :

Szemelvények , leírások vitaminokról, gyógynövényekről:

Szemelvények , leírások vitaminokról, gyógynövényekről:

A C-vitamin és a növényi kivonatokban, gombakivonatban lévő természetes antioxidáns hatású anyagok igy a C-vitamin is hozzájárulhatnak a normál anyagcsere működéshez. A c-vitamin azaz az aszkorbinsav hozzájárul szervezet egészségének megőrzéséhez, támogatja az immunrendszer működését. Szent-Györgyi Albert 1937-ben kapott Orvosi Nobel díjat a C vitamin felfedezéséért.

D3-vitamin részt vehet az immunrendszer normál működésében, a csontok, izmok és fogak normál növekedésében. A vírusok elleni védelem egyik leghatékonyabb eszköze.  Tehát a torokfájás, nátha, megfázás, influenza , láz esetén is fontos a C- vitamin mellett a D-vitamin ,D3, a normál immunrendszer működéséhez, mely segíti szervezetünket a betegségek legyőzésében.

PQQNa-tól mentes sejtek a mitokondriális diszfunkció jeleit mutatják, azaz a szervezet betegségekre való kitettségét növelik. A PQQNa tehát támogatja az új mitokondriumok kialakulását, fejlődését, ezáltal pedig az energiatermelő és energiatároló folyamatokat, amik szoros összefüggésben vannak az öregedés késleltetésével. Olyan hatást vált ki melyet a testmozgás és a kalóriabevitel erős korlátozása tud csak kiváltani. A PQQNa hatásairól részletesen >>

Ubikinon közvetlenül vesz részt a sejtek energetikai anyagcseréjében és fejlődésében, a sejtek mitokondriumait is védhetik az oxidatív stressztől.
Az Ubikinon azaz koenzim Q szív és érrendszeri hatása három fő tulajdonságának tulajdonítható. Egyrészt fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését.

A SZELÉN
 hiánya is állhat a háttérben az általános fáradtság panasza mögött és néhány hematológiai megbetegedés kiváltója  (vérszegénység ). A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága. Számos daganattípus esetében igazolták, hogy a szelén gátolja a kialakulást, illetve az egészséges sejtek számára védekező eszközt jelent. A szelénnel kapcsolódott glutationt a daganatsejtek nem képesek felvenni, ezáltal gyengül az oxidációval (vagyis a károsító kémiai stresszel) szembeni védekezőképességük.

Az ARTEMISIA ANNUA azaz EGYNYÁRI ÜRÖM népies nevén az Isten fáját és az  Üröm cserjét használták italukban a Templomos Rend amely Artemisinint is tartalmaz mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény nagyon hatásos a rosszindulatú elváltozások elleni küzdelemben is a csodálatos antivirális hatása mellett. ” A természetben megtalálható az egynyári üröm nevű ritka növény, hatása bizonyítottan 1200-szor jobb, mint akár a hagyományos terápia !!” – mondta a füvesember. Az artemisinin sikerrel kecsegtet a  gyógyításában , ugyanis betegek testéből származó szöveteken végzett kísérletek során a kutatók azt az eredményt kapták, hogy az artemizinin, in vitro 1200-szor több beteg sejtet pusztít el,  -(wikipedia) Figyelem! Összesen több mint 400 ürömfaj létezik nem összetéveszteni! Mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is ( tea, kapszula)! . Az artemisinin gyógyászati felfedezéséért Tu Ju-ju orvos, kutató  2015-ben orvosi Nobel-díjat kapott .  Az Artemisinről bővebben>>>

A MORINGA azaz a Csodafa főbb hatása

A Moringa, amelyet a Csodafának is neveznek, egy ritka tápanyag-erőmű, amelyben a természetben előforduló vitaminok (90 vitamin!), ásványi anyagok és minden nélkülözhetetlen aminosav komplex sorozatát tartalmazzák, ideértve a fontos fitoszápokat, többszörös antixinokat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő anyagokat és omega-3 olajat is! Erős toxin-semlegesítő! Pozitív hatással van a máj és veseműködésre, de még a depresszió ellen is hatásos, a bőr, a haj és a körmök állapotán is javíthat. Magas foszfor-, cink-, vas-,  kálium-,  réz-, és a magnézium tartalma is. Vitaminok közül pedig az A-, B6-, B12-, E- és K-vitaminban bővelkedik. Bővebben a Moringáról >>>

AGRICUS BLAZEI – Mandulagomba – Cogumelo de Deus ( Isten gombája) más néven az Élet gombája : rosszindulatú sejtelváltozást  gátló hatásáról ismert , jó védelmet nyújt a sejteknek és azok génállományának a méreganyagok káros hatásaival szemben. A mandulagomba gyulladásgátló és allergiaellenes tulajdonsága is közismert! !  Természetes HIV-vírus elleni szernek is tartják. Csökkenti a vérzsír- és a koleszterinszintet!
Tartalmaz még : Kálium, kalcium, nátrium, vas, foszfor, réz, folsav, biotin, niacin és egyéb, igen fontos aminosavakat, illetve számos B-vitamin, E-vitamint és D-vitamint!
Bővebben az Agricus Blazei M-ről>>>

KENDEMAG OLAJ : tele van antioxidánsokkal és esszenciális zsírsavakkal, omega-3-mal és omega-6-tal. Ideg és sejtvédő, valamint erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Tartalmaz még többek között alfa-linolénsavat és gamma-linolénsavat is. Ezek gyulladáscsökkentő hatásokkal bírnak, így segíthetnek megelőzni azokat a tüneteket, melyek a krónikus betegségek okozta mikroszkopikus gyulladásokkal járnak együtt. Ezen kívül az immunrendszerre, az anyagcserére és a hormonális rendszerre is kiegyensúlyozó, serkentő hatással van a kendemag olaj. A gamma-linolénsav főként a hölgyek egészségére lehet jó hatással, például enyhítheti a PMS, illetve a menopauza kellemetlen tüneteit egyaránt.

ALOE VERA (Orvosi) Több tanulmány is arra az eredményre jutott, hogy az aloe vera erősíti az immunrendszerünket, így akár asztma, rák vagy HIV-fertőzés esetén is bátran alkalmazzák a szokványos kezelések kiegészítéseként. Antibiotikus és antivirális hatásának köszönhetően továbbá támogatja az immunvédelmünket az olyan fertőzésekkel szemben, melyeket különféle baktériumok vagy vírusok okoztak. Sőt, még a közismert candida gomba ellen is hatásos az aloe vera. (BENU)

Mentaolaj : Görcsoldó  és  antibakteriális hatású, amely emésztési zavarokban, puffadás  esetén,  valamint  az  epehólyag  és  az  epevezeték  gyulladásos  betegségeinek kezelésére  is  alkalmazható.

Erdei gyümölcsök:  A vadon termő erdei gyümölcsök nem csak igazi vitaminbombák ,hanem rengeteg ásványi anyagot, rostot és nyomelemet is tartalmaznak, továbbá gazdagok olyan fitokémiai anyagokban, antioxidánsokban amelyek létfontosságúak a szervezet normális működéséhez.

 

A TEMPLOMOS TITOK (Életmód, étkezés, a templomos csepp története ) ITT >>> 

Vélemények a Templomos Cseppről >

 

Facebook